top of page

Ons verhaal

Natuurlijk Kersvers

PHOTO-2022-03-19-11-03-15 8.jpg

Welkom bij Natuurlijk KersVers!

In het prachtige buitengebied van Kerkdriel vind je onze fruitgaard.

Wij zijn Bart en Antoinette, samen wonen wij al 35 jaar op deze prachtige plek aan de Noordbeemdenweg 8. Toentertijd hadden wij een champignonkwekerij, maar ongeveer 20 jaar geleden zijn wij gestart met het telen van kersen.

De eerste jaren hadden wij één boomgaard met een kleine verkoopstal aan de weg.

In de loop der jaren zijn wij de boomgaard met kersen steeds verder gaan uitbreiden en zijn wij uiteindelijk gestopt met de champignonkwekerij.

 

Naast de teelt van de kersen hebben wij ook onze boerderijwinkel, die we vullen met de lekkerste producten uit de streek. Al onze favoriete producten brengen wij samen in de boerderijwinkel van Natuurlijk KersVers, van groenten en fruit tot vlees en eieren. En in de kersenperiode kan je zelfs door onze “Kersen Drive Through”, om snel nog even de lekkerste kersen mee naar huis te nemen.

 

Een paar jaar geleden merkte we dat fietsers en wandelaars ook graag een stop maakten bij onze kleine verkoopstal en dat de koffie voor onze collega’s in de boomgaard ook goed in de smaak viel bij onze gasten! Wij genoten zo ontzettend van al het bezoek bij Natuurlijk KersVers, dat we aan onze boerderijwinkel een terras hebben gemaakt. Hier kan iedereen in het kersenseizoen genieten van een hapje, drankje en uitzicht op onze bloeiende fruitgaard.

 

Nu heel wat jaren later hebben wij 5 hectare kersen die wij overkapt hebben staan, zo worden de kersen door hagel en regen niet beschadigd. En omdat wij 10 verschillende soorten kersen hebben, is het kersenseizoen bij ons nog langer!

Kom je snel een keer bij ons langs?

© 2022 Natuurlijk KersVers

Website ontworpen door het Voedselpodium

bottom of page